Getostbollar

På begäran kommer här det enkla receptet på de Getostbollar jag har bjudit på vid vissa tillfällen. Fungerar perfekt som tilltugg till fördrinken!

En "rulle" getost (chevréost), skär av skalet och mosa innehållet tillsammans med ca 2 msk kesella. Ta i lite vitpeppar också om du vill. Rulla därefter till bollar och rulla i hackade valnötter. Lägg på en tallrik och ringla honung över. Sätt i en tandpetare i varje boll så är de inte så kletiga att äta, ställ kallt tills gästerna kommer!
Bilden är lånad, alltså ej mina bollar...:)

Kommentarer
Postat av: Stina

Dom är SUPERGODA! :)

2010-03-17 @ 13:19:12
URL: http://stiinajohansson.blogg.se/
Postat av: Anna

Alltså - dessa bollar är de bäsat bollarna i världen. Eller, ja. I alla fall de näst godaste bollarna. Tack elin för reseptet!

2010-03-23 @ 15:19:24
URL: http://annaelisabethcarlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0