Banankaka


Brukar ofta göra en banankaka när jag har två bananer till övers som inte är riktigt så man vill äta dom.

25 g margarin
2 ägg
1,5 dl socker
saft från en halv nypressad citron
2 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
2 bananer
0,5 dl mjölk


Smält smöret. Vispa ägg och socker poröst.
Blanda i mjöl blandat med bakpulver. Mosa bananerna och blanda med mjölk och citronsaft. Blanda ihop allt till en smet och häll i en smord och ströad form med löstagbara kanter. Grädda i 175 grader ca 35 min.

Kommentarer
Postat av: Ida

Gottgott! bästa kakan, en gång skickade mamma upp en halv kaka upp till Östersund! jag avnjöt den med morgonkaffet!

2010-06-10 @ 12:47:29
Postat av: Elin

Skojar du? Vilken omtänksam Mamma! Undrar om de på posten tyckte det doftade hembakat den dagen? :)

2010-06-10 @ 13:14:49
URL: http://elinlagarmat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0